Morgonsysslor

Okej, den här morgonen var seg. Vaknade runt 10 och åt frukost klockan 11. Förhandlade lite med pappa så nu fick jag äntligen en lite bättre lön. 
Idag blir det shopping i stan med min älskling och sen får ni se vad som händer ikväll! ;) Jag kanske tar en sväng till nya huset och packar upp lite saker o så också! :)
 
 
 
Papaya is the shit! ;)  Gjorde en grön smoothie också, fast den blev inte så god... Övermogen banan hehe.
 

Motivation och Inspiration

 
 
Ja, denna vår/sommar har jag verkligen börjat träna mer. Jag har börjat tänka på vad jag stoppar i mig just för att jag vill må bättre för att typ hela förra vintern och början på det här året har varit en rätt så jobbig period för mig på andra sätt o vis. Men iallafall så startade jag en egen tumblr för några månader/år sedan hehe minns inte när, men utöver det fula o konstiga namnet så borde ni verkligen besöka min  http://motivatedfitnessprincess.tumblr.com/ där jag brukar lägga upp inspirerande och motiverande bilder om hälsa, träning mm. 
Blir ni också motiverade, följ mig så ska jag se till att uppdatera den ofta!  :)
Kramis!


Ojojoj

Ja, jag har ju inte bloggat på typ ett halvår. Men skolan är slut nu, vilket är sjukt skönt och därför tänkte jag börja blogga nu i sommar när man iallafall har tid ibland ;) 
Just nu håller vi på att flytta, jag har saker överallt och mina grejer är ju lite borta i lådor, så det kommer nog ta ett tag tills ni kan få se hur fint huset blivit.. 
Det är min mamma o hennes nya kille som flyttar ihop, så jag får 2 brorsor på köpet. "Lucky me", enda tjejen :S
Nej, men blir verkligen skitkul, jag kommer äntligen kunna koppla av lite, haha... Efter att ha målat mitt nya rum 5 gånger så är jag helt död i rygg och armar... värsta träningen ju! 
Kramar!
 

RSS 2.0