Morgonträning

Idag är det grått och regnigt här hemma. Ändå lyckades jag ta mig ut på en springrunda och så passade jag på att styrketräna lite. Men nu kommer hela dagen, och typ resten av helgen, gå åt till att sitta vid skrivbordet och plugga fysik. Har fysikprov nu på tisdagen efter lovet, så himla taskigt av lärarna alltså!
Hoppas att ni får en bättre fredag iallafall! :)
 
Dagens frukost - Mango- och papayasmoothie med flingor!
 
 
 

Pastell

Colorful Spring
 
Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån

I Kokoshimlen

Tipsar verkligen er alla om att ha i massa kokosolja när ni gör smoothie! Det är så sjukt gott, kan inte få nog. Kleta i lite i håret också vet ja, funkar perfekt för finare toppar och håret blir mycket mjukare. 
 
  
 
 
 
 
 

tisdagen

Hängde med pappa och brorsan in till stan idag. Vi gick på medeltidsmuséet med farmor och farfar och åt sjukt god mat! Sen sprang jag in på gallerian och köpte skorna! Åh vad jag älskar dom! Så himla sköna dessutom. 

 
 
 
 

Dagdrömmer

Just something
 
Klicka på bilden för att se var allt kommer ifrån
 

Nike Air Force 1

Åh vad jag älskar dessa skor! Imorgon blir de mina! (förhoppningsvis) De ska tydligen sluta tillverkas för att de har blivit "för populära", så det kan ju vara bra att skaffa dem snart om man gillar dem lika mycket som jag gör. 
 
Vad tycker ni? - skulle de inte vara sjukt snygga till shorts i sommar när man har bruna ben?
 

HEJ!

Jag kan väl börja med att säga hej!
Har inte bloggat sen i september på grund av att det var sjukt mycket i skolan nu i höst o vinter och min dator pajjade dessutom. 
Menmen, nu är jag tillbaks och ska försöka blogga så gott jag kan. Fixade designen lite men måste göra en header också. Är inte supernöjd, men det duger! :)
 

RSS 2.0